Nog beschikbaar tot juli 2020
Configureren zoals je gewend bent. Stel je maatwerk kozijnen samen hoe je dat altijd al bij ons deed. Begin met samenstellen
20191130-ToeleveringOnline-005-draaikiepraam
Onze nieuwe configurator Nieuw Nóg sneller en gebruiksvriendelijker jouw kozijnen configureren? Vanaf heden kun je jouw project in onze nieuwe configurator samenstellen. Ga naar de nieuwe configurator

Wout wil vast tekst op de Configurator pagina

Ben je op zoek naar een houten of kunststof kozijn, maar is de afmeting of het ontwerp niet standaard? Bij Toelevering Online stel je zelf heel eenvoudig je maatwerk kozijn samen. Bij het produceren van de kozijnen maken we gebruik van uitstekende kwaliteit hout en kunststof. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator stel je zelf online je maatwerk kozijnen samen. Voer de gewenste afmetingen in, en je bent klaar om je maatwerk kozijn te bestellen. Toelevering Online weet als geen ander dat je in de bouw je producten snel geleverd wilt hebben. Je hebt jouw bestelling dan ook al vanaf vijf werkdagen in huis.

Jouw maatwerk kozijnen Wil je direct aan de slag met de bestelling van jouw houten of kunststof maatwerk kozijn? Start met de configuratietool van Toelevering Online. Op locatie voer je de gewenste maten van jouw kozijnen in en kun je de maatvoering opslaan. Je gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling later op een gewenst moment definitief kunt maken.

In slechts vier eenvoudige stappen bestel je de maatwerk kozijnen voor jouw project. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, worden de maatwerk kozijnen in productie genomen. Levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd is al vanaf vijf werkdagen!

Toelevering Online heeft een zeer divers aanbod aan kunststof en houten deur- en raamkozijnen. De populairste modellen hebben wij alvast voor je klaargezet op de productpagina. Kies bijvoorbeeld voor een raamkozijn, een deurkozijn of een kozijn met vast glas. Ook hier kun je de maten van de kozijnen natuurlijk zelf bepalen. Staat het ontwerp dat jij in gedachten had er niet tussen? Geen probleem! In de gebruiksvriendelijke online configurator stel je je eigen maatwerk kozijn binnen een handomdraai samen. Klaar met ontwerpen? Je kunt direct jouw kozijnen bestellen, zodat jij snel aan de slag kunt met jouw klus.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×