Kunststof tuindeuren

Ook voor jouw kunststof tuindeuren ben je bij Toelevering Online aan het juiste adres. Je kunt bij kunststof tuindeuren natuurlijk ook helemaal je eigen maten kiezen. Daarnaast kun je kiezen voor een zijlicht rechts, links of aan beide kanten. Ook is een bovenlicht mogelijk. In onze gebruiksvriendelijke configurator stel je simpel en snel jouw kunststof tuindeur samen. Geheel naar eigen maten en wensen.

Zijlichten en ventilatieroosters in tuindeuren

Kunststof tuindeuren creƫren enorm veel licht in een woning. Naast de zijlichten op verschillende plekken, kun je ook kiezen voor ventilatieroosters. Deze kun je zelf toevoegen in onze online configurator en productpagina. Onze configurator helpt je gemakkelijk en snel je kunststof tuindeuren te bestellen. Terwijl je de kozijnen inmeet en doorvoert in de configurator, kun je zelfs een ventilatierooster toevoegen aan je kunststof tuindeuren. Onze kunststof tuindeuren worden standaard geleverd met tweezijdig gelaagd glas. Het glas wordt opgespierd, zodat het geen kans heeft om te verschuiven.

Onbeglaasde kunststof tuindeuren

Omdat een tuindeur vaak erg groot en zwaar is, bieden wij de mogelijkheid

om je tuindeuren onbeglaasd te bestellen. In de configurator kun je aangegeven waar jouw voorkeur naar uitgaat. De kunststof tuindeuren worden vanaf 7 werkdagen geleverd op de door jouw gekozen locatie. Makkelijker kun je het niet hebben!

Hardstalen beveiliging

De kunststof tuindeuren van Toelevering online zijn naast duurzaam ook nog eens erg veilig. Ook al heb je de deur niet op slot, de deur wordt alsnog op twee plaatsen vergrendeld. De cilinders op onze tuindeuren worden beschermd door middel van een kerntrekbeveiliging. Inbrekers lopen jouw huis dan liever voorbij, want door deze hardstalen beveiliging komt niemand heen. De deuren van Toelevering Online bevatten een 3 sterren cilinder. Dit maakt het slot nog veiliger en daarnaast voorziet het je van een optimaal gebruikersgemak.

Meer informatie over kunststof tuindeuren

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof deuren of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies.