Kunststof voordeuren

Ben jij op zoek naar een nieuwe kunststof voordeur voor jouw renovatie- of nieuwbouwproject? Zoek niet verder, want je bent bij Toelevering Online aan het juiste adres. Via onze gebruiksvriendelijke online configurator stel jij in vier stappen simpel en snel jouw maatwerk kunststof deur samen. Al jouw wensen kun je hier in kwijt. Je kunt kiezen uit het standaard assortiment, waarbij je je eigen maten doorvoert. Daarnaast is het mogelijk om jouw eigen kunststof voordeur te ontwerpen. Probeer het zelf!
Verschillende mogelijkheden

Verschillende soorten kunststof voordeuren

Je kunt bij Toelevering online uit verschillende soorten kunststof voordeuren kiezen. Wij hebben op onze productpagina een aantal standaard modellen voor je klaargezet. Je hoeft hier alleen nog maar jouw maten in te vullen. Staat hier toch nét niet tussen wat je zoekt? Stel dan jouw eigen kozijn samen in de online configurator. Je kunt hier al jouw wensen invoeren, zodat wij de perfecte maatwerk voordeur voor je kunnen maken. Onze kunststof voordeuren kunnen ook worden voorzien van zijlicht rechts, links of aan beide kanten. Ook bestaat de mogelijkheid om een bovenlicht te maken op de hoogte die jou het beste uitkomt.

Veiligheid en zekerheid

Goed beveiligde kunststof voordeur

De kunststof voordeuren van Toelevering Online zijn altijd goed beveiligd. De voordeuren zijn allemaal voorzien van kerntrekbeveiliging met een 3 sterren cilinder. Deze vorm van beveiliging verkleint het risico op inbraken aanzienlijk. De sloten zijn gemaakt van hardstaal, waardoor het zelfs met een boor niet mogelijk is om hier doorheen te komen. Door deze beveiliging lopen inbrekers jouw woning snel voorbij. Ook als jouw kunststof voordeur niet op slot gedraaid is, wordt de deur nog op twee plekken vergrendeld. Als je de deur wel op slot draait, wordt de deur gesloten op maar liefst drie plekken: bovenaan, bij het sleutelgat en onderaan. Een knip wordt hiermee overbodig. Ongewenste gasten komen niet zomaar binnen met een kunststof voordeur van Toelevering Online.

Kunststof voordeur bestellen bij Toelevering Online

Bij Toelevering Online hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om zelf je kunststof voordeur kozijn samen te stellen. In vier stappen stel je alles naar wens in. Daarna kun je direct doorgaan met bestellen. Jouw kunststof voordeur kan al binnen een aantal werkdagen op locatie geleverd worden. Zo kun je snel verder met de volgende fase van jouw nieuwbouw- of renovatieproject. De kozijnen worden getransporteerd door ervaren medewerkers. Het glas wordt apart geleverd van het kozijn. Dit scheelt veel sleepwerk voor de installateurs. Het raam kan op locatie eenvoudig in het kozijn worden gezet zodra deze in de muur gemonteerd is. Ideaal toch?

De stappen van de online configurator

In de eerste stap van onze online configurator kies je de afmetingen van jouw kozijn. In stap twee kies je de vakverdeling. Je kunt in deze stap dorpels of stijlen toevoegen op een hoogte of breedte die volledig naar jouw wens is. In de volgende stap kies je de vakvulling van de vakken die jij hebt ingesteld. Het bovenlicht kun je bijvoorbeeld vullen met vast glas, paneelvulling of een klepraam. Hier kies je ook de glassoort die jij in je voordeur wilt hebben en eventueel de ventilatieroosters. Om ervoor te zorgen dat je weet waar je aan toe bent, wordt de prijs van je voordeur gelijk weergegeven. Zo kom je niet voor verassingen te staan. In de laatste stap, kies je de overige eigenschappen van je kunststof voordeur. Denk aan de beglazing, de kleuren en de muuraansluiting. Je kunststof voordeur is nu helemaal naar wens ontworpen en staat klaar om besteld en geproduceerd te worden!

 

Duurzame kunststof voordeuren

Kunststof kozijnen gaan lang mee en zijn hierdoor ontzettend duurzaam. Met relatief weinig onderhoud, gaan de kozijnen makkelijk 25 tot 30 jaar mee. Je hoeft de kozijnen alleen maar schoon te houden. Dit kan je combineren met de ramen wassen. Je hebt dus amper werk met de kunststof kozijnen en je hebt er veel plezier van.

Kleuren van jouw kunststof voordeur

Bij Toelevering Online zijn er verschillende kleuren beschikbaar voor jouw perfecte kunststof voordeur. De binnenzijde van het kozijn is altijd gladwit, maar de buitenkant is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt de kleur van het kozijn en van de deur zelf apart kiezen. Bekijk hieronder de kleurmogelijkheden!

Kleur binnenzijde:

 • Gladwit (RAL9016)

Kleur buitenzijde kozijn:

 • Gladwit (RAL9016)
 • Houtnerf wit (RAL9010)
 • Houtnerf créme (RAL9001)
 • Houtnerf antraciet (RAL7016)

Kleur buitenzijde deur:

 • Gladwit (RAL9016)
 • Houtnerf créme (RAL9001)
 • Houtnerf wit (RAL9010)
 • Houtnerf dennengroen (RAL6009)
 • Houtnerf staalblauw (RAL5011)
 • Houtnerf antraciet (RAL7016)

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je ook benieuwd geworden naar de kunststof deuren van Toelevering online die voorzien is van uitstekende beveiliging? Bekijk de verschillende producten of stel zelf je eigen kunststof voordeur op maat samen! Je hebt bij ons keuze uit een ruim assortiment. Of je nou op zoek bent naar kunststof tuindeuren, kunststof schuifpuien of andere kunststof deuren. Bij vragen helpen onze deskundige medewerkers je graag. Laat het ons weten!