Draaikiepraam

Wil jij jouw houten of kunststof draaikiepraam van uitstekende kwaliteit snel en eenvoudig bestellen? Toelevering Online weet als geen ander dat je in de bouw je producten snel geleverd wilt hebben. Je wilt immers snel weer verder met alle andere werkzaamheden. Bij Toelevering Online is het daarom mogelijk om jouw maatwerk kozijnen te bestellen en het vanaf vijf werkdagen al in huis te hebben. Met behulp van onze zeer gebruiksvriendelijke online configurator ontwerp je zelf je eigen draaikiepraam. Kies de gewenste afmetingen en wij maken het voor je!Kunststof draaikiepraam

Voor onze kunststof draaikiepramen zijn er veel mogelijkheden. De kunststof raamkozijnen van Toelevering Online hebben een naar binnen draaiend draaikiepraam. Een groot voordeel hiervan is dat de ramen vanaf binnen gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Je hoeft niet meer met een ladder naar de lastige plekken, wat een stuk veiliger is. De draaikiepramen van Toelevering Online bevatten een zomer- en wintersysteem. Hiermee kun je bepalen of het raam een klein stuk of juist wat verder naar binnen kiept. Hierdoor kun je onder alle weersomstandigheden de ruimtes ventileren. Alle kunststof draaikiepramen bevatten een meerkamersysteem en zijn hierdoor uitstekend geïsoleerd en geluiddicht.

Houten draaikiepraam

Ook voor klassieke houten draaikiepramen ben je bij Toelevering Online aan het juiste adres. Op de productpagina staan al veel soorten standaard modellen klaar. Hier hoef je alleen nog maar de gewenste maten in te voeren. Onze houten kozijnen worden geproduceerd van geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Dit hout laat zich goed bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Zo heb je bij Toelevering Online altijd een kwalitatief uitstekend draaikiepraam.

Bestel meteen een draaikiepraam op maat

Wil je meteen aan de slag met de bestelling van jouw raamkozijn? Je kunt online het eenvoudig samenstellen. De configurator is 24/7 te gebruiken. Je voert de gewenste maten in en de maatvoering kan worden opgeslagen. Jouw gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling later op een gewenst moment definitief kunt maken. In slechts vier simpele stappen bestel je het houten of kunststof draaikiepraam (of ramen) voor jouw project. Na de bestelling produceren wij het draaikiepraam in één van onze fabrieken. Tenslotte leveren wij je bestelling graag bij je af. Levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd is al vanaf 5 dagen!

Het glas in jouw draaikiepraam

Jouw draaikiepraam wordt altijd voorzien van kwalitatief glas. Wij werken samen met verschillende deskundige leveranciers, die stuk voor stuk veel ervaring hebben in de glasproductie. Standaard wordt er bij Toelevering Online HR++ glas geleverd. Dit is dubbel glas met een uitstekende isolatie. Naast dit glas kun je nog kiezen voor enkel- of dubbelzijdig gelaagd glas. Dit veiligheidsglas is gelaagd en dit zorgt er voor dat het glas altijd één geheel blijft. Ook als de ruit breekt blijft het aan elkaar, dit is dus een hele veilige optie.

Draaikiepramen van uitstekende kwaliteit

De draaikiepramen van Toelevering Onilne zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Ze voldoen aan verschillende eisen en certificering. Zo zijn alle draaikiepramen KOMO-gecertificeerd en voldoen ze aan de actuele Nederlandse wetgeving voor kozijnen. Onze kozijnen worden geproduceerd in deskundige fabrieken. Hier worden jaarlijkse diverse controles uitgevoerd om de kwaliteit en werkwijze zo optimaal mogelijk te houden. Het hang- en sluitwerk van Toelevering Online voldoet aan het SKG** (politie)keurmerk. Wij weten dat we kwalitatieve producten leveren en bieden hierdoor 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk. Bij ons krijg je op alle kozijnen met bijbehorende beglazing maar liefst 10 jaar garantie!

Scherpe prijzen voor jouw draaikiepraam

Toelevering Online biedt met trots de laagste prijsgarantie op al haar maatwerk kozijnen. Zo bestel jij jouw draaikiepraam dus altijd voor de scherpste prijs. Zie je ergens anders een vergelijkbaar product met dezelfde certificering, levervoorwaarden en eigenschappen, maar is deze goedkoper? Laat het ons weten! Op die manier zorgen wij ervoor dat je nooit teveel betaalt. De snelst mogelijke levertijd is bij ons al vanaf 5 werkdagen. Wij bieden altijd passende verzendprijzen per bestelling. Als je een klein uitzetraam bestelt, betaal je bijvoorbeeld veel minder verzendkosten dan voor een enorme schuifpui. Zo zijn dus niet alleen onze kozijnen maatwerk, ook de levertijd en verzendkosten.

Meer informatie over een draaikiepraam van Toelevering Online?

Wil je meer informatie ontvangen over onze houten en kunststof draaikiepramen? Heb je hulp nodig tijdens het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw draaikieraam? Ik help je graag! Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×