Snel kozijnen bestellen bij Toelevering Online

Snel kozijnen kiezen

Daan
18 december 2017

Staat het bestellen van (maatwerk) houten kozijnen bij jou al even op de planning maar blijf je het vooruit schuiven, omdat het zoveel werk is? Zonde! Bij Toelevering Online bestel je je houten kozijnen simpel en snel online en heb je ze vanaf 5 werkdagen zelfs al in huis!

Bij ons is iedere vakman helemaal vrij in het bestelproces. Iedere bestelling kan worden bestelt op elk gewenst moment. Het kan zelfs even tussen de gangen van het kerstdiner door als de visite er is. Kun je na de feestdagen direct aan de slag om je nieuwe kozijnen te monteren!

Je kunt op twee manieren kozijnen bestellen bij Toelevering Online:

  1. In de online configurator
  2. Via de productpagina

Maatwerk houten kozijnen samenstellen

Via onze gebruiksvriendelijke configurator kun je in vier simpele stappen je eigen maatwerk houten kozijn samenstellen. Per stap wordt duidelijk uitgelegd wat er van je verwacht wordt, zodat je alles op de juiste manier invult.

Stap 1
In de eerste stap van de configurator vul je de buitenwerkse maat van het kozijn in. Je meet de breedste punten van je kozijnhout. Twijfel je of je op de juiste manier meet? Lees dan onze blog over inmeettips voor kozijnen.

Stap 2
In stap 2 kun je tussenstijlen of tussendorpels aan je kozijn toevoegen. Daarmee kun je het kozijn in vakken verdelen door er staanders en/of liggers aan toe te voegen. Als je geen vakken in je kozijn wilt, kun je direct verdergaan naar stap 3.

Online kozijnen configurator bij Toelevering Online In de configurator kies je eenvoudig de vakvulling van jouw maatwerk kozijn

Stap 3
In de derde stap kies je de vakvulling van jouw maatwerk houten kozijn. Komt er een deur, een raam, een tuindeur, een schuifpui of alleen glas in het kozijn? Het handige aan onze configurator is dat deze alleen laat zien wat er binnen de door jou ingevoerde maatvoering past. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een tuindeur te kiezen in een kozijn van slechts 500 millimeter hoog.

Stap 4
In de laatste stap is het kozijn geconfigureerd en geef je de eigenschappen van je kozijn door. Je geeft hier de kleuren, de muuraansluiting en de afwerking van het kozijn door.

Je houten kozijn is nu klaar! Als je een account aanmaakt kun je je kozijn eenvoudig opslaan in een project. Een project maak je aan in de laatste stap van de configurator. Wij bewaren je opgeslagen kozijn, zodat je deze altijd simpel en snel kunt terugvinden.

Voorgedefinieerde kozijnen bestellen

Maatwerk houten kozijnen stel je binnen een handomdraai samen in de configurator, maar het kan nog sneller! Op onze productpagina kun je kiezen uit een aantal voorgedefinieerde kozijnen waarbij de vakvulling al voor jou is bepaald. Hier hoef je alleen de maten en de eigenschappen door te geven en je kozijn is klaar! Ook deze kozijnen kun je opslaan in jouw projecten.

Vanaf 5 werkdagen in huis

Je hebt jouw kozijnen al vanaf 5 werkdagen in huis! Onze website (inclusief configurator) is gekoppeld aan onze timmerfabriek, maar ook aan onze leveranciers en aan de transporteur. Zodra jouw kozijn besteld is, worden alle processen automatisch in werking gezet. JIJ regelt dus de aansturing van onze fabriek! Dankzij deze automatisering, de afspraken met onze leveranciers en het feit dat wij werken volgens één duidelijk proces, kunnen wij onze kozijnen zo snel leveren.

Wil je meer weten over het productieproces van onze kozijnen? Je leest het in de blog Van fabriek tot klant.

Hulp nodig?

Loop je toch tegen dingen aan bij het invullen van de configurator of heb je vragen over het bestellen van maatwerk kozijnen? Wij helpen je graag! Neem direct contact met ons op!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×