Bezorgen kozijnen

Volgen van je bestelling
Voor je een bestelling gaat afrekenen selecteer je de dag waarop jij jouw kozijn(en) geleverd wilt hebben. De snelst mogelijke levering is al binnen vijf werkdagen, mits voor 12 uur besteld. Zorg altijd dat je op de aangegeven locatie aanwezig bent om het kozijn in ontvangst te nemen en te controleren. De avond vóór levering krijg je per mail een tijdsvak van 3 uur waarin je kozijnen worden geleverd. Zo weet je precies wanneer de chauffeur langs komt om jouw kozijn(en) te leveren.

Meest voordelige bezorgkosten
De bok blijft na levering eigendom van jou als klant, we halen de houten bokken niet op in het kader van duurzaamheid. Zo verminderen we de uitstoot van onze vrachtwagens en doen wij ook wat voor het milieu. Het hout van de bok kun je gebruiken voor je eigen houtkachel, of timmer er bankje van voor in de tuin. Stuur je ons de foto toe? 😉

Vervoer op bokken
Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Bij Toelevering Online hanteren we 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch bepaald bij het bestelproces. Meer weten? Lees alles over onze bokken in de blog van Niek.

Let op: Deze verzendkosten zijn niet geldig wanneer je in het buitenland woont. Woon je op een van de Nederlandse eilanden? Dan dien je zelf transport te regelen over water. Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de verzendkosten.

Opslaan van je kozijnen
Zorg voor een degelijke en veilige opslagvoorziening. Plaats de kozijnen niet direct op de grond. Dit in verband met water en viezigheid die het kozijn kunnen aantasten, dit kan de levensduur ervan verkorten. Zorg er ook voor dat het kozijn veilig en stevig staat opgeslagen, het moet niet kunnen omvallen. Klik hier voor de verwerkingsvoorschriften.


Terug naar overzicht
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×