Verzendinformatie

Na jouw bestelling gaan we direct aan de slag met de productie, het verpakken en verzenden van jouw kozijnen, om zo een snelle levertijd te kunnen garanderen. Hoe we de kozijnen verpakken en verzenden is afhankelijk van het aantal kozijnen en de afmetingen daarvan.

Verzending per koerier

Bestellingen van maximaal twee kozijnen met een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm worden per stuk verpakt en verzonden per koerier. Het is belangrijk dat er bij levering altijd iemand aanwezig is. Bij grotere kozijnen inclusief glas kan het zijn dat de chauffeur hulp nodig heeft met tillen.

Verpakte kozijnen die per koerier worden verzonden.

Verzending per vrachtwagen

De overige kozijnen worden verpakt op een bok. Op dit frame kunnen we de kozijnen op een veilige manier vervoeren en op de juiste wijze beschermen tegen beschadigingen tijdens het transport. De bokken worden geleverd met een vrachtwagen die voorzien is van een meeneemheftruck (kooiaap). Het lossen van de bok gebeurt op het aangegeven afleveradres tot aan de stoeprand, indien mogelijk, en kan niet tot aan de montageplaats worden gebracht. Er moet altijd iemand aanwezig zijn om de kozijnen in ontvangst te nemen.

Kozijnen verpakt op een bok.

Vier verschillende boktypen

Voor de verzending van kozijnen met een afmeting vanaf 1000 x 2000 mm werken we met vier typen houten bokken. Alle kozijnen worden op een van deze vier bokken vervoerd. Welke bok het meest geschikt en voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen wordt automatisch bepaald tijdens het bestelproces.

Let op: de houten bokken zijn uitsluitend voor het transporteren van kozijnen, er kan niet gehesen worden met de bok.


De bok wordt jouw eigendom

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en de uitstoot van onze vrachtwagens te verminderen, komen we de bok na levering niet ophalen. Je kunt de houten bok dus zelf gebruiken, bijvoorbeeld om er een leuk houten bankje van te maken of lekker mee te stoken!

Verzendkosten

De verzendkosten die we hanteren voor het verpakken en bezorgen zijn afhankelijk van het aantal kozijnen en de afmetingen hiervan. Bekijk het overzicht hieronder voor de verzendkosten.

Maximale afmeting van de kozijnen (b x h) Transporttype *Verzendkosten
1000 x 1200 mm Per koerier € 35,- excl. btw
1000 x 2000 mm Per koerier € 45,- excl. btw
1200 x 2400 mm Bok type 1 € 55,- excl. btw
1800 x 2600 mm Bok type 2 € 125,- excl. btw
2400 x 2600 mm Bok type 3 € 145,- excl. btw
3200 x 2600 mm Bok type 4 € 175,- excl. btw
Breder of hoger dan 3200 x 2600 mm Bok type 4 **Max. € 225,- excl. btw

 

*Deze verzendkosten zijn alleen geldig voor bezorging in Nederland (vaste land). Woon je in het buitenland of op een van de waddeneilanden? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie over de verzending en verzendkosten.

**Voor kozijnen breder dan bok type 4 of hoger dan 2500 mm wordt een meerprijs berekend. De maximale verzendkosten zijn € 225,-.

 

Volgen van je bestelling

Bij levering per koerier

Je ontvangt per e-mail een track and trace-code met daarin een tijdvak van 2 uur. Op de dag van levering kun je de chauffeur realtime volgen via deze code. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Bij levering per vrachtwagen

De avond vóór levering ontvang je een e-mail met daarin een tijdvak van drie uur waarin je kozijnen worden geleverd. Zo weet je precies wanneer de chauffeur langskomt om jouw kozijn(en) te leveren. Zorg ervoor dat je op tijd op de aangegeven locatie aanwezig bent om het kozijn in ontvangst te nemen en te controleren. 

Afhalen kozijnen

Vanaf januari 2020 is het ook mogelijk om Mahonie en Accoya kozijnen gratis af te halen bij onze fabriek in Rijssen. Het adres is: Celciusstraat 32, 7461 JR Rijssen. Afhalen kan vanaf de gekozen afhaaldatum van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 – 12:00 en 12:30 – 15:30 uur.

Belangrijk!

  • Geef tijdens het bestelproces aan dat je de kozijnen zelf wilt afhalen bij onze locatie in Rijssen;
  • Zorg ervoor dat je over een aanhangwagen beschikt met voldoende (laad)ruimte. De laadruimte moet een open plateau zijn of de zijkanten moeten open geklapt kunnen worden, anders kan de heftruck de bok niet laden;
  • I.v.m. veiligheidsoverwegingen van de fabriek is het NIET mogelijk de bok af te pakken en de kozijnen los meenemen.

Meer informatie over ons transportsysteem?

Wil je meer informatie over ons transportsysteem of heb je een vraag over de verzending? Bekijk onderstaande video of neem contact op met onze klantenservice. We zijn op werkdagen te bereiken van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag zelfs van 09.00 uur tot 16.30 uur.


Terug naar overzicht
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×