Bij Toelevering Online ben je aan het juiste adres voor al jouw maatwerk kunststof kozijnen. Deze zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Onze kozijnen worden in een professionele fabriek gemaakt, waar regelmatig controles worden uitgevoerd door onafhankelijke partijen. Op deze manier houdt Toelevering Online de werkwijze en de kwaliteit van de productielocaties op hoog niveau gehouden.

De kunststof kozijnen zijn in verschillende kleurencombinaties te verkrijgen en worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo is er dus voor iedereen een maatwerk kunststof kozijn te ontwerpen. Al vanaf 5 werkdagen kunnen we jouw kunststof kozijnen op de gewenste locatie leveren.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur hebben en dat er weinig onderhoud nodig is om de kwaliteit te behouden. Haal simpelweg een doek langs het kozijn en het ziet er weer uit als nieuw. Het profiel heeft een meerkamersysteem en is hierdoor goed goed geïsoleerd. Door de uitstekende isolatie zijn de kunststof kozijnen van Toelevering Online geluidsdicht en tochtdicht. Onze kunststof kozijnen zijn KOMO gecertificeerd, net als de houtnerf folies die toegepast kunnen worden.

Hieronder volgen de voordelen van kunststof kozijnen:

  • Onderhoudsarm;
  • Uitstekende isolatie dankzij het meerkamersysteem in de kozijnen;
  • Dankzij optioneel toe te voegen houtnerfstructuur ziet jouw kozijn eruit als een houten kozijn;
  • Eenvoudig op locatie te plaatsen;
  • Geen kitwerk nodig, waardoor je nauwelijks afval hebt en profiteert van een optimale drukverdeling. Lange levensduur van 20 tot 30 jaar en hierdoor erg duurzaam;
  • Veilig en stevig, dankzij ingebouwd staal;
  • Geluidsisolerend dankzij de rubbers in het hele kozijn;
  • De afvalproducten in de fabriek of op de bouw zijn recyclebaar

Verschillende soorten kunststof kozijnen

Bij Toelevering Online bieden wij verschillende kunststof kozijnprofielen die je op maat kunt bestellen. Zo bieden wij een ruime selectie kunststof kozijnen van K-VISION, Gealan en Schüco. Als deze kozijnprofielen zijn volledig samen te stellen in onze gebruiksvriendelijke configurator.

Maatwerk kunststof kozijn

Op onze productpagina hebben wij de populairste modellen alvast voor je klaargezet. Hier hoef je enkel nog de maatvoering in te voeren. Staat het kunststof kozijn dat jij in gedachten hebt niet tussen de modellen op de productpagina? Geen probleem! In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je je kunststof kozijn helemaal naar eigen wens samenstellen. De configurator bestaat uit vier simpele stappen en is door iedereen gemakkelijk in te vullen.

De kunststof kozijnen met vast glas van Toelevering Online worden al vanaf vijf werkdagen geleverd. Deze kozijnen worden standaard geleverd met glas dat voorzien kan worden van een ventilatierooster. Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Wij leveren de glaslatten altijd mee. Om een strak aanzicht te geven, beglazen wij onze kunststof kozijnen vanaf de binnenkant.

Meer informatie over kunststof vast glas kozijnen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof kozijnen of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies.