Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen op maat voor jouw project bestel je bij Toelevering Online in een aantal eenvoudige stappen. Direct aan de slag met jouw kunststof kozijn op maat? Onze kunststof kozijnen zijn eenvoudig samen te stellen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Vul de maatvoering, selecteer de eigenschappen in en wij berekenen direct jouw prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Wij bieden je keuze uit de beste kwaliteit kozijnen van onder ander K-VISION, Gealan en Schüco en leveren al vanaf 5 werkdagen! Stel jouw kunststof kozijnen samen en bestel vandaag nog!
Bestel simpel en snel

Kunststof kozijnen op maat

Bij Toelevering Online ben je aan het juiste adres voor al jouw maatwerk kunststof kozijnen. Deze zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Onze kozijnen worden in een professionele fabriek gemaakt, waar regelmatig controles worden uitgevoerd door onafhankelijke partijen. Op deze manier houdt Toelevering Online de werkwijze en de kwaliteit van de productielocaties op hoog niveau gehouden.

De kunststof kozijnen zijn in verschillende kleurencombinaties te verkrijgen en worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo is er dus voor iedereen een maatwerk kunststof kozijn te ontwerpen. Al vanaf 5 werkdagen kunnen we jouw kunststof kozijnen op de gewenste locatie leveren.

Stel samen in configurator

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur hebben en dat er weinig onderhoud nodig is om de kwaliteit te behouden. Haal simpelweg een doek langs het kozijn en het ziet er weer uit als nieuw. Het profiel heeft een meerkamersysteem en zorgt daarmee voor een goede isolatie. Door de uitstekende isolatie zijn de kunststof kozijnen van Toelevering Online geluidsdicht en tochtdicht. Al onze kunststof kozijnen zijn KOMO gecertificeerd.

Hieronder volgen de voordelen van kunststof kozijnen:

  • Onderhoudsarm;
  • Uitstekende isolatie dankzij het meerkamersysteem in de kozijnen;
  • Dankzij optioneel toe te voegen houtnerfstructuur ziet jouw kozijn eruit als een houten kozijn;
  • Eenvoudig op locatie te plaatsen;
  • Geen kitwerk nodig, waardoor je nauwelijks afval hebt en profiteert van een optimale drukverdeling. Lange levensduur van 20 tot 30 jaar en hierdoor erg duurzaam;
  • Veilig en stevig, dankzij ingebouwd staal;
  • Geluidsisolerend dankzij de rubbers in het hele kozijn;
  • De afvalproducten in de fabriek of op de bouw zijn recyclebaar

Kunststof ramen en kunststof deuren

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben deze en lange levensduur. Zo hebben wij bij Toelevering Online een ruim assortiment aan kunststof ramen, zoals kunststof draaikiepramen en kunststof vast glas raamkozijnen. Daarnaast bieden wij ook een variërend aanbod kunststof deuren, zoals kunststof voordeuren, kunststof buitendeuren en kunststof tuindeuren. Deze kunststof ramen en kunststof deuren zijn volledig op maat samen te stellen in onze configurator. Kies jouw maten, eigenschappen en bereken direct jouw prijs.

Kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen

Naast de kunststof ramen of kunststof deuren die in de vorige alinea zijn benoemd, biedt Toelevering Online ook een ruim assortiment aan kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen. Zo varieert ons aanbod van kunststof vast glas raamkozijnen met verschillende vlakken tot kunststof deurkozijnen met verschillende mogelijkheden voor zijlicht. Jouw kunststof raamkozijn of kunststof deurkozijn stel je volledig naar wens samen met behulp van onze configurator

Verschillende soorten kunststof kozijnen

Bij Toelevering Online bieden wij verschillende kunststof kozijnprofielen die je op maat kunt bestellen. Zo varieert ons aanbod van kunststof deurkozijnen, kunststof raamkozijnen, kunststof schuifpuien en meer! Wij bieden je een ruime selectie kunststof kozijnen van K-VISION, Gealan en Schüco. De verschillende kozijnprofielen zijn volledig op maat samen te stellen via onze productpagina’s of de kozijn configurator.  Wil je meer weten over de verschillende kunststof kozijnprofielen? Raadpleeg dan onze productinformatie voor kunststof kozijnen.

Afhankelijk van jouw profielkeuze bij het kunststof kozijn kun je kiezen voor verschillende folies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor houtnerf folie om de kunststof kozijnen een houtlook te geven. Daarnaast kun je ook kiezen voor glas PVC, Acryl of Metallic in het geval van Schüco. Stel jouw kunststof kozijn samen en kies!

Keurmerken en normeringen

De kozijnfabrieken waar onze kunststof kozijnen worden gefabriceerd voldoen allemaal aan het VKG-keurmerk, maar dit is niet het enige keurmerk waar de kozijnen aan voldoen. Onze kunststof kozijnen voldoen ook aan het KOMO-keurmerk. Dit geeft aan dat dat de kunststof kozijnen objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Hiermee is er kwaliteitsbeheer volgens de internationale DIN EN ISO 9001 norm en is er continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van de bedrijfsprocessen.

Indien je kiest voor een kozijn van kunststof inclusief beslag, zoals onze kunststof draaikiepramen of een schuifpui? Dan leveren wij onze kozijnen altijd compleet, inclusief beslag. Het beslag wat wij toepassen voldoet minimaal aan de SKG** norm en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Stel samen en bereken direct de prijs voor jouw kunststof kozijnen!

Maatwerk kunststof kozijn

Op onze productpagina hebben wij de populairste modellen alvast voor je klaargezet. Hier hoef je enkel nog de maatvoering in te voeren. Staat het kunststof kozijn dat jij in gedachten hebt niet tussen de modellen op de productpagina? Geen probleem! In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je jouw kozijn op maat samenstellen. De configurator bestaat uit vier simpele stappen en is door iedereen gemakkelijk in te vullen.

Wij leveren al vanaf vijf werkdagen geleverd. De kunststof kozijnen worden standaard geleverd met glas dat voorzien kan worden van een ventilatierooster. Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Wij leveren de glaslatten altijd mee. Voor een strak aanzicht en een betere inbraakwerendheid, beglazen wij onze kozijnen vanaf de binnenkant.

Bereken de prijs voor jouw kunststof kozijnen!

Via onze configurator en de productpagina’s bereken je eenvoudig de prijs voor jouw kunststof kozijnen op maat. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent. Jij vult de maatvoering in, selecteert de opties en wij berekenen direct jouw prijs.  Wij bieden de laagste prijs garantie waardoor jij goedkope kunststof kozijnen bij ons kunt bestellen. Ben je tevreden met de prijs, de levertijd en de opties? Bestel dan vandaag nog jouw kunststof kozijnen bij Toelevering Online en profiteer van de laagste prijs!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof kozijnen of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies.