Kunststof raamkozijn

Wij hebben kunststof raamkozijnen in alle soorten en maten voor iedereen. Bij Toelevering Online bestel jij simpel en snel de perfecte kozijnen voor jouw project. Je kunt een standaard model van de productpagina kiezen of helemaal je eigen kozijn samenstellen via onze online configurator. Zo is er voor iedereen een kunststof raamkozijn naar wens te maken. Jouw kunststof raamkozijn kan al vanaf 5 werkdagen worden geleverd op locatie!Soorten kunststof raamkozijnen

Bij Toelevering Online kun je kiezen uit verschillende soorten kunststof raamkozijnen. Denk aan vast glas raamkozijnen of kunststof draaikiepramen. Ieder raam kan worden voorzien van een ventilatierooster zodat de ruimte geventileerd kan worden. Onze draaikiepramen beschikken over een zomer- en winterstand. In de zomerstand kiept het raam een stuk verder naar binnen dan in de winterstand. In de winter krijg je hierdoor nog wel frisse lucht binnen, maar wordt het niet te koud. Je kunt deze standen zelf simpel en snel instellen.

Soort glas in een kunststof raamkozijn

Al onze kunststof raamkozijnen worden standaard voorzien van 28 mm glas. Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten glas: enkelzijdig gelaagd HR++ glas, dubbelzijdig gelaagd HR++ glas of standaard HR++ glas. Je kunt ervoor kiezen om het raam los te laten leveren van het kozijn zelf. Het glas kan dan later eenvoudig in het kozijn geplaatst worden. Een voordeel hiervan is dat je nog alle kanten op kunt met het raam en het kozijn. Als het glas in de fabriek al geplaatst wordt, is het geheel zwaar en moeilijk te verplaatsen.

Meer weten over kunststof raamkozijnen?

Wil je meer weten over onze kunststof raamkozijnen? Heb je een vraag over de online configurator of wil je een medewerker spreken? Laat het ons gerust weten en wij helpen je graag! Onze medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Wij hebben kunststof raamkozijnen in alle soorten en maten voor iedereen. Bij Toelevering Online bestel jij simpel en snel de perfecte kozijnen voor jouw project. Probeer het zelf!” Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×